skip to Main Content


Op zijn werkplek in de studio componeerde en produceerde Ferdi een leven lang voor artiesten als VOF de Kunst, Trijntje Oosterhuis, Rob de Nijs, Do en Centerfold. Hij was het creatieve brein achter het meest verkochte jazzalbum van Nederlandse bodem, Sex ‘n Jazz van Gare du Nord. Maar nu grijpt Ferdi Lancee terug naar zijn eerste grote liefde, de gitaar.

Na een tijd ziek te zijn geweest keerde Ferdi in 2017 terug met maar liefst 3 nieuwe albums: “64” (zijn nieuwste soloalbum / te koop in de webshop), “Shakesperience” (een album geïnspireerd door Shakespeare), en “Suzanne Voorbij” (een duo-album met vriend Nol Havens).

De kameleon Ferdi Lancee als songwriter schrijft, componeert, zingt, speelt en toetert als herboren. Een blik in het verleden, met de neus in de zon en een schuin oog naar wat komen gaat, terwijl een frisse bries het gelaat streelt. Ferdi Lancee gaat nog wel even mee.

2020
Ondertussen zijn we in 2020. Tijd om te focussen op de belangrijke dingen in het leven. Ferdi’s nieuwe single “Life“, een lied (en film) over familie en vrienden, is uitgekomen op 3 juli 2020. En samen met Gitta de Ridder schreef Ferdi het lied “Karma Heaven“, gereleased op 31 augustus 2020. Een song over het leven, het mens zijn, en de hoop die ze delen voor onze mooie maar vaak verwarrende wereld.

Luister “Karma Heaven” nu online op: Spotify , Deezer , Apple Music , of bekijk de videoclip op YouTube:

Luister “Life” nu online op: Spotify , Deezer , Apple Music , of bekijk de videoclip op YouTube:

Volg Ferdi Lancee @ Spotify:

Album(s) by Ferdi lancee are for sale in our webstore

Back To Top