skip to Main Content

Op zijn werkplek in de studio componeerde en produceerde Ferdi een leven lang voor artiesten als VOF de Kunst, Trijntje Oosterhuis, Rob de Nijs, Do en Centerfold. Zo schreef Lancee o.a. de monsterhit “Suzanne” voor VOF de Kunst en was hij het creatieve brein achter het meest verkochte jazzalbum van Nederlandse bodem, “Sex ‘n Jazz” van Gare du Nord. Maar nu grijpt Ferdi Lancee terug naar zijn eerste grote liefde, de gitaar.

Na een tijdje uit de schijnwerpers keerde Ferdi in 2017 terug met maar liefst 3 nieuwe albums: “64” (een soloalbum / te koop in de webshop),Shakesperience” (een album ge├»nspireerd door Shakespeare), en “Suzanne Voorbij” (een duo-album met vriend Nol Havens).

De kameleon Ferdi Lancee als songwriter schrijft, zingt, componeert, speelt en toetert als herboren. Een blik in het verleden, met de neus in de zon en een schuin oog naar wat komen gaat, terwijl een frisse bries het gelaat streelt.

In 2020 was het tijd om te focussen op de belangrijke dingen in het leven. Ferdi kwam in de zomer met de single “Life“, een lied (en film) over familie en vrienden. En samen met Gitta de Ridder schreef Ferdi het lied “Karma Heaven” over het leven, het mens zijn, en de hoop die ze delen voor onze mooie maar vaak verwarrende wereld. Ferdi Lancee gaat nog wel even mee.

Het soloalbum “64” van Ferdi lancee is nu te koop in onze webshop.

Luister “Karma Heaven” nu online op: Spotify , Deezer , Apple Music , of bekijk de videoclip op YouTube:

Luister “Life” nu online op: Spotify , Deezer , Apple Music , of bekijk de videoclip op YouTube:

Volg Ferdi Lancee @ Spotify:

Album(s) by Ferdi lancee are for sale in our webstore

Back To Top