skip to Main Content

Better Get HitBetter Get Hit Festival
Better Get Hit Festival is het nieuwe festival in Tilburg voor Urban, Soul en Jazz. Het eerste festival van het jaar als ontmoetingsplek voor publiek en bedrijven met de beste muziek en het lekkerste eten en drinken.

Op vrijdag 14, zaterdag 15 & zondag 16 januari 2022 is het zover: de 2e editie van Festival Better Get Hit gaat plaatsvinden in Paradox, Theaters Tilburg en op Podium Backstage-Heyhoef (Reeshof). We verwachten dat er tegen die tijd geen enkele corona restrictie meer is om vol overgave van de inspirerende mix van Soul, Funk, Blues, HipHop, Jazz, Gospel en allerlei cross-over stijlen te genieten.

Better Get Hit Festival focust op een sterk en scherp programma waar grote (inter-)nationale namen worden afgewisseld met nieuwe ontdekkingen uit de urban, soul, jazz of een mix van stijlen. Een evenement als feest van herkenning uit het verleden, als ontdekkingstocht voor nieuwe muziek en als afspiegeling van de namen van het moment. Tevens kent Better Get Hit vanaf de eerste editie talentontwikkelingstrajecten.

Dit najaar zijn er, in de aanloop naar de hoofdeditie van 2022, drie kleinere Better Get Hit concerten waarbij we telkens 3 acts uit verschillende muziekstijlen die het Festival kenmerken voor het voetlicht brengen. We noemen deze events de Warmin’up Concerts (2 nov ’21 / 27 nov ’21 / 12 dec ’21). Als opmaat naar het festival in januari! Zorg dat je erbij bent. Houd onze Site en Socials in de gaten dan mis je niks!

www.bettergethit.com

Back To Top